Schildersbedrijf Den Uijl

Wanneer u een kwaliteit schilder zoekt in Hoevelaken en omgeving, die niet alleen het gewenste resultaat garandeert, maar ook de beste service verleent, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Schildersbedrijf Den Uijl heeft als missie het beste schilderwerk af te leveren met de grootst mogelijke service in Hoevelaken en omgeving (uiteraard zijn opdrachten daarbuiten altijd bespreekbaar). Wij schilderen niet alleen, wij denken met u mee. Een goed advies is minstens zo belangrijk als het schilderwerk zelf. Hierdoor kunnen wij dan ook het ultieme resultaat bereiken, omdat we met u samen werken.

Wie zijn wij?

Jeroen den Uijl is dé kracht achter het bedrijf. Jeroen is opgeleid aan het NIMETO te Utrecht. Hij heeft daar de opleiding Bescherming en Afwerkingstechnieken met succes afgerond. Met een start in de standbouw, diverse werkzaamheden in een spuiterij en het managen van een groothandel in schildersbenodigdheden heeft Jeroen ruime kennis in het vakgebied. Jeroen heeft onlangs scholing gevolgd om beton imitatie te kunnen aanbrengen.

Door zijn opleiding en werkzaamheden heeft Jeroen veel kennis en ervaring opgedaan met betrekking tot de te gebruiken materialen en hun toepassingen. Gesteund met deze achtergrond en een hart voor het vak kunt u bij Jeroen rekenen op vakwerk. Kwaliteit, service en advies met inzet en een lach.

Mede gesteund door gezin, familie en vrienden, heeft Schildersbedrijf Den Uijl alles in huis om u van dienst te zijn. Schildersbedrijf Den Uijl is een eenmansbedrijf met als hoofdactiviteit alle schilderwerk voor binnen en buiten, zowel voor de particuliere als zakelijke markt met als thuis basis Hoevelaken.

Heeft u naar aanleiding van onze site of het werk zelf nog een vraag? Schroom niet en stel hem aan ons, geen vraag is te gek!