Over Jeroen

Schildersbedrijf Den Uijl

Oog voor kwaliteit

“De beste interieurstyling afleveren met de grootst mogelijke service in Hoevelaken en omgeving,” dat is het antwoord van Jeroen als je hem vraagt naar zijn missie. Jeroen is in 2010 begonnen met Schildersbedrijf Den Uijl. Na de opleiding NIMETO te Utrecht, waar hij de opleiding Bescherming en Afwerkingstechnieken heeft afgerond, is Jeroen eerst gaan werken in de standbouw, een spuiterij en als manager van een groothandel in schildersbenodigdheden. Daarna werd het tijd om zelfstandig aan het werk te gaan.

Kwaliteit levert Jeroen natuurlijk door jarenlange ervaring, maar ook tussentijds scholing te volgen voor de nieuwste trends. “Wanneer ik zie dat er ineens vraag is naar veel grote behangprints, dan ga ik me daar in verdiepen en dan wil ik me daar in specialiseren. Dat geldt ook voor andere technieken en trends. Een scholing beton-imitatie heb ik bijvoorbeeld gedaan, toen daar veel vraag naar was.”

Jeroen werkt zowel voor de zakelijke- als particulieren markt.

Onderscheidend

Een schildersbedrijf in de oorspronkelijke zin van het woord bestaat eigenlijk niet meer. Natuurlijk wordt er ook ‘gewoon’ vakkundig schilderwerk afgeleverd. Maar er is steeds meer vraag naar interieurstyling. Het totale plaatje. Jeroen werkt daarom ook samen met verschillende stylisten, zodat alles in het interieur op elkaar afgestemd is. 

“Geen vraag is te gek, naar alle interieurwensen wordt gekeken en we denken graag mee.” Een goed advies is minstens zo belangrijk als het schilderwerk zelf. 

Met een grote glimlach

Hart voor zijn vak. Vol passie en altijd met een grote glimlach om zijn gezicht is Jeroen te vinden op zijn werk. Of hij nu in een monumentaal pand staat te werken of een modern bedrijfsgebouw; overal ziet hij de uitdaging om vakwerk te leveren.
Samengevat: De hoogste kwaliteit met een grote glimlach.

Een vraag? Zoals gezegd: Schroom niet en stel hem aan ons, geen vraag is te gek!